enda

Bjarne Buur

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Her i nærheden 2000 Mand på fortov DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Ridefogede Tv-serie
Min kone forstår mig ikke 1990 Tjener Tv-film
Begær, lighed og broderskab 1990 Johannes Tv-serie
Jydekompagniet 3 1989 Medvirkende DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Medvirkende DK/Spillefilm
Skilsmissebilleder 1978 Medvirkende Tv-film
Honning måne 1978 Kenneth DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.