enda

Bjarne G. Nielsen

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miraklet 2014 Kirkegænger DK/Spillefilm
Skylden 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 H.C. Andersen Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Læge Tv-serie
Riget II 1997 Ny hospitalspræst DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Hr. Grå (1+4) Tv-serie
Requiem 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ved vejen 1988 Herman Bang DK/Spillefilm
Strømmens dag 1981 Svend Tv-film
Matador 1978 Frihedskæmper-chauffør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.