enda

Bjarne Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Kameraoperatør Tv-film
Jul på Kronborg 2000 B-fotograf Tv-serie
Den hemmelige tunnel 1997 Foto Tv-serie
1814 1989 Kameraassistent Tv-serie
To 1987 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Jul på slottet 1986 Foto Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Foto Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.