enda

Bjarne Reuter

(1950 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brødrene Mortensens jul 1998 Manus Tv-serie
Vietnam - Rejsen til det gyldne hav 1995 Manus DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Manus DK/Spillefilm
Casanova 1990 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Manus DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Manus DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Manus DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Manus DK/Spillefilm
Zappa 1983 Manus DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Manus DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Manus DK/Spillefilm
Et par dage med Magnus 1978 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.