enda
Person

Bjarne Sørensen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Den go''e, den onde og den virk''li sjove 1990 Kameraoperatør Tv-serie
Den gode, den onde & den virk''li sjove 1990 Kameraoperatør Tv-serie
Alabadig 2:4 1986 Foto Tv-serie
Alabadig 3:4 1986 Foto Tv-serie
Alabadig 4:4 1986 Foto Tv-serie
Skrumpen fra det ydre rum 1983 Kameraoperatør Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Kameraoperatør Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Foto Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Foto Tv-serie
Fra poetens pen 1974 Kameraoperatør Tv-film
Skyld 1973 Kameraoperatør Tv-film