enda

Bjarne Stevne Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mysteriet om Tycho Brahes død 2012 Colorist Tv-dokumentar
Hjælp, det er jul 2011 Colorgrading Tv-serie
Migranterne 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Hotel Copenhagen 2004 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Store danskere 2003 Colorgrading Antologi
Tusindfryd 1998 Colorgrading Tv-film
Alle tiders nisse 1995 Colorgrading Tv-serie
Mørklægning 1992 Colorgrading Tv-serie
Landsbyen 1991 Colorgrading Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.