enda

Bjarne Vestergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Præsten i Vejlby 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Far til fire i højt humør 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Narko - en film om kærlighed 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Indspilningsleder Tv-serie
Ang.: Lone 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mordskab 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.