enda

Bjørn Bertheussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kapgang 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dirch 2011 Stillfotograf DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Stills DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Stills DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Stills DK/Spillefilm
Pusling 2008 Stills DK/Kort fiktion
Kollegiet 2007 Stills DK/Spillefilm
Ekko 2007 Stills DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Instruktørportræt DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.