enda

Bjørn Hernes

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det bli'r i familien 1993 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ankomst 23:30 1992 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Skibet i skilteskoven 1992 Rekvisitør Tv-serie
De nøgne træer 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mellem grænser 1986 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Ofelia kommer til byen 1985 Special effects, Rekvisitør DK/Spillefilm
Clausens garage 1983 Regi Tv-serie
Der er et yndigt land 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Felix 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ulvetid 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.