enda

Bjørn Stauning

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Indonesien 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Drømmen der ikke vil dø 1987 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Jiddisch musik 1987 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Sorø Akademi 1958-80 - Tvang og trivsel 1987 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Da Tor kom til verden 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Rødder på Christiania 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Magt er en permanent sammensværgelse 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Sindbillede 1982 Lyd DK/Kort fiktion
Rom er et fortryllet bur... 1980 Klip DK/Dokumentarfilm
Palles grill 1979 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion

Som Bjørn Tving Stauning

Titel År Funktion Category
Svanholm dagbog del I og II 1995 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det mindste blad at sætte på en nælde 1982 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Brockdorf! 1977 Instruktion, Produktion DK/Dokumentarfilm
Gør plads for ind- og udstigning 1973 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.