enda

Bjørn Sundquist

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er Dina 2002 Anklager U/Spillefilm
Mendel 1997 Kludesamleren U/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Stein U/Spillefilm
Søndagsengle 1996 Faderen U/Spillefilm
Kærlighedens køtere 1995 Holm U/Spillefilm
Pan 1995 Hr. Mack, Edvardas far U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Levion U/Spillefilm
Krigerens hjerte 1992 Simonnæs U/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.