enda

Blake Edwards

(1922 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjælp, jeg er en kvinde 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skin Deep 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En hot date 1987 Instruktion U/Spillefilm
En kone for meget 1984 Instruktion U/Spillefilm
Den lyserøde panter ser rødt 1983 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Victor - Victoria 1982 Instruktion, Manus, Producent U/Spillefilm
På sporet af den lyserøde panter 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
S.O.B. - Højt skum 1981 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
"10" 1979 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den lyserøde panter ta'r hævn 1978 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den lyserøde panter slår igen 1976 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den lyserøde panter springer igen 1975 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Kom og vask min elefant 1968 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Alle tiders race 1965 Instruktion U/Spillefilm
Et skud i mørke 1964 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den lyserøde panter 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stemmen i mørket 1962 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Hektiske dage 1962 Instruktion U/Spillefilm
Den mistænkte værtinde 1962 Manus U/Spillefilm
Pigen Holly 1961 Instruktion U/Spillefilm
Korporalen på eventyr 1958 Instruktion U/Spillefilm
Min søster Eileen 1955 Manus U/Spillefilm

Som Sam O. Brown

Title År Funktion Category
City Heat 1984 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.