enda

Blanche Funch

(1910 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der er et yndigt land 1983 Estrid, Katrines mor DK/Spillefilm
De hårde drenge 1979 Medvirkende Tv-film
Else Kant 1978 Medvirkende Tv-serie
Don Perlimplins kærlighed 1966 Belisas mor Tv-film
Professor Taranne 1966 Medvirkende Tv-film
Indenfor murene 1963 Medvirkende Tv-film
Den korte dag er lang nok 1962 Medvirkende Tv-film
Axel og Valborg 1961 Thora Tv-film
Hatten er sat 1947 Margaret Heiberg DK/Spillefilm
Mit liv er Musik 1944 Fru Annie, ejer af restaurant "Swing" DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Hilleborg, Parsbergs Hustru DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.