enda

Bo Brønnum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Holiday 2018 Bo DK/Spillefilm
Krysters kartel 2009 Lyd Tv-serie
Julefrokosten 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Lyd DK/Spillefilm
Danmark for begyndere - Historien om Lokalplan 219 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skjulte spor 2000 Boom operator Tv-serie
Nordisk Film 90 år 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.