enda

Bo Goldman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Meet Joe Black 1998 Manus U/Spillefilm
City Hall 1996 Manus U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Manus U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Manus U/Spillefilm
Græsenker 1984 Manus U/Spillefilm
Ansigt til ansigt 1982 Manus U/Spillefilm
Melvin og Howard 1980 Manus U/Spillefilm
The rose 1979 Manus U/Spillefilm
Gøgereden 1975 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.