enda

Bo Leck Fischer

(1939 – )

Filmproducer. Søn af manuskriptforfatteren Leck Fischer.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dybt vand 1999 Producer Tv-film
Majoren 1998 Producer Tv-film
Fusion 1997 Produktion Tv-film
En fri mand 1996 Producent Tv-serie
Masturbator 1993 Producer Tv-film
En succes 1993 Producent Tv-film
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Producer Tv-film
Interview 1992 Producent Tv-film
Tusmørket 1990 Producent Tv-film
Kirsebærhaven 89 1990 Producer Tv-serie
1814 1989 Produktionsleder Tv-serie
Medea 1988 Producent Tv-film
En flicka kikar i ett fönster 1987 Produktion Tv-film
Protesten 1982 Executive producer Tv-film
Fiskerne 1977 Producer Tv-serie
Det moderne menneskes muligheder for sjælelige oplevelser i en teknisk tid 1971 Produktion Tv-film
Ikke et ord om Harald 1970 Produktion Tv-film
Mildest talt 1969 Produktion Tv-film
Harry og kammertjeneren 1961 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.