enda

Bo Lindquist

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Se dagens lys 2003 Line producer, Produktionsleder Tv-film
Den serbiske dansker 2001 Produktionsleder Tv-film
Find dig selv 2000 Producer DK/Kort fiktion
Edderkoppen 2000 Produktionsleder Tv-serie
Riget 1994 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Produktionsleder Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Produktionsleder Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Regissør Tv-serie
1814 1989 Produktionsleder Tv-serie
Protesten 1982 Scenemester Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.