enda

Bo Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fra Sydhavn til West Coast 2013 Komponist Tv-serie
Pendlerkids 2012 Komponist Tv-serie
Hjælp, det er jul 2011 Musik Tv-serie
Sebastians jul 2010 Musik Tv-serie
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Musik DK/Spillefilm
Motormagasinet 2004 Musik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.