enda

Bo Welch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Men in Black 3 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Thor 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Space chimps 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Katten 2003 Instruktion U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Men in black 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The birdcage 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Wolf 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Grand Canyon - I storbyens hjerte 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Joe og vulkanen 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Edward Saksehånd 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Turist ved et tilfælde 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Beetlejuice 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lost Boys 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.