enda

Bob Ducsay

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Godzilla 2014 Klip, Producer U/Spillefilm
Looper 2012 Klip U/Spillefilm
Season of the Witch 2010 Klip U/Spillefilm
G.I. Joe - The Rise of Cobra 2009 Klip U/Spillefilm
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Producer U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Produktion U/Spillefilm
Van Helsing 2004 Produktion, Klip U/Spillefilm
Mumien vender tilbage 2001 Klip U/Spillefilm
Mumien 1999 Klip U/Spillefilm
Deep rising 1998 Klip U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Klip U/Spillefilm
Den bedste tid 1992 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.