enda

Bob Gale

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Trespass 1992 Manus U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden del II 1989 Manus, Producer U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Manus, Produktion U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1987 Manus Tv-film
Da Mr. Beanes tabte hovedet 1987 Manus Tv-film
Tilbage til fremtiden 1985 Manus U/Spillefilm
Brugte biler 1980 Manus, Produktion U/Spillefilm
1941 - undskyld hvor ligger Hollywood? 1979 Manus U/Spillefilm
I wanna hold your hand 1978 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.