enda

Bob Hope

(1903 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Liberation 1994 Fortæller U/Dokumentarfilm
Ballade i luften 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Skæg på Broadway 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Politikens filmjournal 093 1951 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
En værre bangebuks 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsessen og piraten 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Gutter på landlov 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Katten og kanariefuglen 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.