enda

Bob Hoskins

(1942 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mrs. Henderson presents 2005 Vivian Van Damm U/Spillefilm
Don Quixote 2000 Medvirkende Tv-film
Felicia's Journey 1999 Joseph Ambrose Hilditch U/Spillefilm
Twentyfourseven - Dagud&dagind 1997 Alan Darcy U/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Tjenesten, uret og den kæmpestore fisk 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Dødeligt bedrag 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Inderkredsen 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Raggedy Rawney - den gådefulde desertør 1987 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Messe for en morder 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Mona Lisa 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Konsulen - det forkerte gidsel 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Levende billeder 1980 Medvirkende Tv-serie
Farlig fredag 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.