enda

Bob Ramsing

(1923 – 1998)

Manusforfatter. Født 17/1 1923, død 16/1 1998.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eva 1994 Medvirkende Tv-film
Sønnen fra Vingården 1975 Manus DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Manus DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Manus DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Manus DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Manus DK/Spillefilm
Sytten 1965 Manus DK/Spillefilm
Farvel 63 1963 Interviewer Tv-dokumentar
Bussen 1963 Manus DK/Spillefilm
Vi har det jo dejligt 1963 Manus DK/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Manus DK/Spillefilm
Oskar 1962 Manus DK/Spillefilm
Landsbylægen 1961 Manus DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Manuskript DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Manusbearbejdning U/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Manus DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Manus DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Manus DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Manus DK/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Manus DK/Spillefilm
Spion 503 1958 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.