enda

Bob Ziembicki

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Superhero movie 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Freddy Got Fingered 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Scream 2 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Waterdance 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Barfly 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.