enda

Bobby Cannavale

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Stemme U/Spillefilm
I, Tonya 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ferdinand 2017 Stemme U/Spillefilm
Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Chef 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Win Win 2011 Medvirkende U/Spillefilm
The Station Agent 2003 Joe Oramas U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.