enda

Bodil Cold-Ravnkilde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De små vilde 2013 Producer Antologi
De små vilde: forår 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
De små vilde: sommer 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
De små vilde: efterår 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
De små vilde: vinter 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig uden dig 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Jennis storesøster 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Lige midt imellem 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig og min tvilling 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Rosa og Susanne fra Nuuk 1982 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Louise 16 år 1975 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Thomas 15 år 1975 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Susanne 12 år 1975 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Familien Christensen 1974 Medvirkende Tv-serie
Hemmelig sommer 1968 Instruktørassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 2012-10-31 Sådan er søskende - Mig uden dig
Chicago Int. Children's Film Festival 2012-10-26 Sådan er søskende - Jennis storesøster
Oulu Nordisk Panorama 2012-09-21 Sådan er søskende - Mig uden dig
Edinburgh International Film Festival 2012-06-20 Sådan er søskende - Mig uden dig
Malmö, BUFF 2012-03-13 Sådan er søskende - Mig og min tvilling
Thessaloniki Documentary Festival 2012-03-09 Sådan er søskende - Mig uden dig
Aarhus, Nordisk Panorama 2011-09-23 Sådan er søskende - Mig uden dig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.