enda

Bolette Bonfils

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sku’ du spørge fra nogen? 1994 Manuskript Tv-serie
De nøgne træer 1991 Trailer DK/Spillefilm
Alabadig 1:4 1988 Instruktion, Manus Tv-serie
Alabadig 2:4 1988 Instruktion, Manus Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Instruktion, Manus Tv-serie
Alabadig 4:4 1988 Instruktion, Manus Tv-serie
De udenforstående 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Du skal sgu være lykkelig 1987 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Venner for altid 1987 Trailer DK/Spillefilm
Alabadig 2:4 1986 Medvirkende, Manus Tv-serie
Alabadig 1:4 1986 Medvirkende, Manus Tv-serie
Alabadig 3:4 1986 Medvirkende, Manus Tv-serie
Alabadig 4:4 1986 Medvirkende, Manus Tv-serie
Livet er en god grund 1985 Klip Tv-film
Tænk at få brusebad 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Bolivia - hverdag på højsletten 1981 Klip DK/Dokumentarfilm
Wilhelm Freddie 1971 Klip DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.