enda

Bonnie Bedelia

(1948 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvor lykken er 1999 Carol U/Spillefilm
Begærets butik 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Drengen der ville flyve 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Heart like a wheel - først over stregen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Mellem venner 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.