enda

Børge Hilbert

(1904 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Korfeldt Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Medvirkende Tv-serie
Tv-stykket 1974 Fader Tv-film
Livsens ondskab 1972 Betjenten Tv-serie
Søn i huset 1970 Kollega Tv-film
De fem i fedtefadet 1970 Købmand DK/Spillefilm
Måske i morgen 1964 Postbudet DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.