enda

Børge Müller

(1909 – 1963)

Dansk forfatter af bl.a. revyviser, sangtekster og manuskripter. Han arbejdede ofte sammen med broderen Arvid Müller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landmandsliv 1965 Sangtekster DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Manus DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Manus DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Manus DK/Spillefilm
Mine tossede drenge 1961 Manus DK/Spillefilm
Peters baby 1961 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Manus DK/Spillefilm
Flemming og Kvik 1960 Manus DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Manus DK/Spillefilm
Mor skal giftes 1958 Manus DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Manus DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Sangtekster DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Sangtekster DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Manuskript DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Manus DK/Spillefilm
Lejlighed til leje 1949 Sangtekster DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Sangtekster DK/Spillefilm
Hatten er sat 1947 Manus DK/Spillefilm
Man elsker kun een Gang 1945 Sangtekster DK/Spillefilm
Mine kære Koner 1943 Manus DK/Spillefilm
Lykken kommer 1942 Sangtekster DK/Spillefilm
Far skal giftes 1941 Manus DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
En Mand af betydning 1941 Sangtekster DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Sangtekster DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Manus DK/Spillefilm
De tre maaske fire 1939 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
Alarm 1938 Manus DK/Spillefilm
Blaavand melder Storm 1938 Manus DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Manus DK/Spillefilm
Cocktail 1937 Manuskript DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Manus DK/Spillefilm
Skaf en Sensation 1934 Sangtekster DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Sangtekster DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Sangtekster DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Sangtekster DK/Spillefilm
Tretten Aar 1932 Sangtekster DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Sangtekster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.