enda

Boris Karloff

(1887 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Liget går amok 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Genfærdets terror 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Ravnen, der døde af grin 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Tre Rædselsnætter 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Abbott og Costello møder Dr. Jekyll og Mr. Hyde 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Abbott og Costello møder snigmorderen 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Dick Tracy jagter "Grusom" 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Alle tiders helt 1947 Medvirkende U/Spillefilm
The House of Frankenstein 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Ligrøveren 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Teaterlægens hemmelighed 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Frankensteins brud 1935 Monsteret U/Spillefilm
Til sidste mand 1934 Medvirkende U/Spillefilm
The House of Rothschild 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Frankenstein 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.