enda

Boris Leven

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Det handler om penge 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Wildcats 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fletch! Hva' var navnet? 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
King of Comedy 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
New York, New York 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pansernes beskidte job 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Truslen fra det ukendte 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Drømmen om friheden 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Star 1968 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kanonbåden San Pablo 1966 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Sound of Music 1965 Produktionsdesign U/Spillefilm
West Side Story 1961 Produktionsdesign U/Spillefilm
Et mords analyse 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
Giganten 1956 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kviksand 1950 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.