enda

Börje Ahlstedt

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I lossens time 2013 Morfar DK/Spillefilm
Englen 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Farfar U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Faderen DK/Spillefilm
Saraband 2003 Medvirkende Tv-film
Magnetisørens femte vinter 1999 Apotekeren DK/Spillefilm
Larmar och gör sig till 1997 Medvirkende Tv-film
Belma 1996 Karl DK/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Onkel Carl U/Spillefilm
Faldgruben 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Bamser og mennesker 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Malthe Eliasson DK/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Sova räv 1982 Martin Tv-film
Jeg er stadig nysgerrig 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg er nysgerrig 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.