enda

Brad Bird

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Utrolige 2 2018 Instruktion U/Spillefilm
De Utrolige 2 2018 Instruktion U/Spillefilm
Tomorrowland 2015 Instruktion U/Spillefilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Instruktion U/Spillefilm
Ratatouille 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
De utrolige 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Miraklet på 8. gade 1987 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.