enda

Brad Fiedel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Johnny Mnemonic - kureren 1995 Musik U/Spillefilm
Livsfarlig løgn 1994 Musik U/Spillefilm
På skudhold 1993 Musik U/Spillefilm
Gladiator 1992 Musik U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Musik U/Spillefilm
Det beskidte spil 1989 Musik U/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1989 Musik U/Spillefilm
Blue steel 1989 Musik U/Spillefilm
Gysertimen 2 1988 Musik U/Spillefilm
Anklaget 1988 Musik U/Spillefilm
Farlig viden 1987 Musik U/Spillefilm
I gravens dybe stille ro 1987 Musik U/Spillefilm
Operation Harry 1986 Musik U/Spillefilm
Kærlighed i kugleregn 1986 Musik U/Spillefilm
Slapsvansen 1985 Musik U/Spillefilm
Gysertimen 1985 Musik U/Spillefilm
En tand for meget 1985 Musik U/Spillefilm
Terminator 1984 Musik U/Spillefilm
The Bunker 1981 Musik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.