enda

Brendan Fraser

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pas på pelsdyrene 2010 Dan Sanders U/Spillefilm
Inkheart 2009 Mo 'Silvertongue' Folchart U/Spillefilm
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Rick O'Connell U/Spillefilm
Rejsen til Jordens indre 2008 Prof. Trevor Anderson U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 D.J. Drake U/Spillefilm
Mumien vender tilbage 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Forhekset 2000 Elliot Richards U/Spillefilm
Mumien 1999 Rick O'Connell U/Spillefilm
Gods and Monsters 1998 Clayton Boone U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 George U/Spillefilm
Airheads 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Broderskabets bånd 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.