enda

Brett Ratner

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hercules 2014 Instruktion, Producer U/Spillefilm
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film 2014 Producer U/Dokumentarfilm
Lille spejl på væggen der 2012 Producer U/Spillefilm
Svindel på højt plan 2011 Instruktion U/Spillefilm
De satans chefer 2011 Producer U/Spillefilm
Rush hour 3 2007 Instruktion U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Instruktion U/Spillefilm
Running scared 2006 Produktion U/Spillefilm
After the sunset 2004 Instruktion U/Spillefilm
Den røde drage 2002 Instruktion U/Spillefilm
Rush Hour 2 2001 Instruktion U/Spillefilm
Family Man 2000 Instruktion U/Spillefilm
Rush hour 1998 Instruktion U/Spillefilm
Money Talks 1997 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.