enda

Brian Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Inkasso 2004 Lydmix DK/Spillefilm
Escape - Flugten fra ensomheden 2001 Lydmix DK/Kort fiktion
Himmelstigen 1997 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Bagbundet 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Venner forever 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.