enda

Brian De Palma

(1940 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Passion 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Redacted 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Instruktion U/Spillefilm
Mission to Mars 2000 Instruktion U/Spillefilm
Snake eyes 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Instruktion U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Instruktion U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forfængelighedens bål 1990 Instruktion, Producer U/Spillefilm
De kaldte os helte 1989 Instruktion U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Instruktion U/Spillefilm
Stand-in for mord 1984 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Scarface 1983 Instruktion U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Klædt på til mord 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Super 8 manse 1979 Instruktion U/Spillefilm
Den hemmelige kraft 1978 Instruktion U/Spillefilm
Carrie 1976 Instruktion U/Spillefilm
Obsession 1976 Instruktion U/Spillefilm
Hej mor! 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
U.S. Greetings 1968 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.