enda

Brian Dennehy

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fail Safe 2000 Medvirkende U/Spillefilm
William Shakespeare's Romeo & Juliet 1996 Ted Montague U/Spillefilm
Gladiator 1992 Medvirkende U/Spillefilm
F/X 2 - Farlige trix 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Blue heat 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste udvej 1988 Frank Roberts Sr. U/Spillefilm
Arkitektens mave 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Bestseller 1987 Medvirkende U/Spillefilm
F/X - farlige trix 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Medvirkende U/Spillefilm
First Blood 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.