enda

Brian Eatwell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The Watcher 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det er ikk' vores planet 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den hvide hund 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Butch og Sundance - sådan begyndte det 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden, som kom ned på jorden 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
De tre musketerer 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Godspell 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spionfælden 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.