enda

Brian Eno

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
U2 - From the Sky Down 2011 Medvirkende U/Dokumentarfilm
The Lovely Bones 2009 Musik U/Spillefilm
The pervert's guide to cinema 2006 Musik U/Dokumentarfilm
The jacket 2005 Musik U/Spillefilm
Fear X 2003 Musik DK/Spillefilm
The Million Dollar Hotel 2000 Musik U/Spillefilm
The Beach 2000 Musik U/Spillefilm
Oleg Drozdov - Kharkov -ukraine - 1996 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Tong Tana - en rejse til Borneos indre 1989 Musik U/Dokumentarfilm
Sebastiane 1976 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.