enda

Brian Helgeland

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legend 2015 Instruktion U/Spillefilm
Green Zone 2010 Manus U/Spillefilm
Robin Hood 2010 Manus U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Manus U/Spillefilm
Man on fire 2004 Manus U/Spillefilm
Sin Eater 2003 Instruktion
The Order 2003 Instruktion U/Spillefilm
Mystic River 2003 Manus U/Spillefilm
Blood Work 2002 Manus U/Spillefilm
A Knight's Tale 2001 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Payback 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Manus U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Manus U/Spillefilm
The postman 1997 Manus U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Manus U/Spillefilm
Søvnløse nætter 1988 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.