enda

Brian Keith

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kampsoldaten 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Sharkys team 1981 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde pelsjægere 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Vinden og løven 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Krakatoa, øst for Java 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Familien Calloway 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Hævneren fra Gila City 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Storm Center 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.