enda

Brian Ottosen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zozo 2005 Visual effects U/Spillefilm
Danas have 2004 Compositing DK/Dokumentarfilm
Terkel i knibe 2004 Visual effects supervisor, IT-chef DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Visual effects DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Ild- og røgeffekter DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Colorgrading Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.