enda

Brian Tyler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Expendables 3 2014 Komponist U/Spillefilm
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Komponist U/Spillefilm
Into the Storm 2014 Fotograf, Komponist U/Spillefilm
Iron Man 3 2013 Musik U/Spillefilm
Now You See Me 2013 Musik U/Spillefilm
Thor: The Dark World 2013 Musik U/Spillefilm
The Expendables 2 2012 Musik U/Spillefilm
World Invasion: Battle Los Angeles 2011 Musik U/Spillefilm
Fast & furious 5 2011 Musik U/Spillefilm
The Expendables 2010 Musik U/Spillefilm
Fast & Furious 4 2009 Musik U/Spillefilm
Nådeløs hævn 2009 Musik U/Spillefilm
Aliens vs. Predator 2 2008 Musik U/Spillefilm
Rambo 2008 Musik U/Spillefilm
Bangkok Dangerous 2008 Musik U/Spillefilm
Eagle Eye 2008 Musik U/Spillefilm
The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006 Musik U/Spillefilm
Constantine 2005 Musik U/Spillefilm
Godsend 2004 Musik U/Spillefilm
The Hunted 2003 Musik U/Spillefilm
Darkness Falls 2003 Musik U/Spillefilm
Timeline 2003 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.