enda

Bridget Fonda

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kiss of the dragon 2001 Jessica Kamen U/Spillefilm
Lake Placid 1999 Kelly Scott U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Sarah U/Spillefilm
Touch 1997 Lynn Faulkner U/Spillefilm
City Hall 1996 Marybeth Cogan U/Spillefilm
Camilla 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det ku' ske for dig 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Bodies, rest and motion 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Kodenavn: Nina 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Enlig pige søger 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Singles 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Iron Maze - løgne af stål 1991 Chris U/Spillefilm
Skandalen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
98 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.