enda
Person

Bridget Fonda

(1964 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kiss of the dragon 2001 Jessica Kamen U/Spillefilm
Lake Placid 1999 Kelly Scott U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Sarah U/Spillefilm
Touch 1997 Lynn Faulkner U/Spillefilm
City Hall 1996 Marybeth Cogan U/Spillefilm
Camilla 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det ku'' ske for dig 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Bodies, rest and motion 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Kodenavn: Nina 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Enlig pige søger 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Singles 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Iron Maze - løgne af stål 1991 Chris U/Spillefilm
Skandalen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
98 1988 Medvirkende U/Spillefilm