enda

Brigitte Bardot

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Don Juan eller hvis Don Juan var en kvinde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Ambulancen der rødmede 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Rom-smuglerne 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Histoires extraordinaires 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Shalako 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Elsk mig altid 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg elskede dig i Gaar 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Det man kalder at elske 1962 Medvirkende U/Spillefilm
En ægte pariserinde 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Gud skabte kvinden 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Sød pige på sjov 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.