enda

Brigitte Broch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Safe House 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Biutiful 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Reader 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vantage Point 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Babel 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
21 gram 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Love is a Bitch 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pumaens datter 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.